Bruiloft

In juli kreeg ik de uitnodiging voor de bruiloft van mijn oude buurmeisje.

Ze ging trouwen met haar vriend. Super leuk natuurlijk. Nadat ik haar heb laten weten dat ik zou komen vroeg zij en haar verloofde aan mij of ik foto's wilde maken omdat ze niet zo goed wisten wat ze van de ingehuurde fotograaf moesten denken.

Dit wilde ik natuurlijk heel graag doen.  Op 10 september 2016 reisden ik, mijn moeder en mijn man naar die bruiloft. Eenmaal een rondje over het landgoed "Linslerhof"in Überherrn had ik wat fotolocaties vast gelegd.

Daarna na de kamer, even opfrissen en omkleden en op na de ceremonie.

Een kleine mooie ceremonie in een klein kerkje.
Heel intiem, de vader met bruid kwamen aangereden met een oude auto en de vader liep met zijn dochter naar het altaar naar de bruidegom.

Na de ceremonie, hadden wij de fotoshoot en de gasten hadden een hapje en een drankje inclusief een roofvogel show.

Eenmal terug van de shoot konden we nog even genieten van een drankje later gingen we eten en kwam er in de avond een goochelaar.
Als toetje hadden we de bruidstaart en de openingsdans.
Het feest duurde tot de vroege uurtjes.
Wat hebben wij genoten en wat was dit een mooie ervaring.

Bedankt!