Model

Op zondag 27 november mocht ik samen met een collega trouwfoto's maken van Corine. Dit hebben we in het CHV Noordkade gebouw in Veghel gedaan. Een geweldige locatie met een industrieel decor. We kregen door degene die ons naar binnen zou laten alvast een rondleiding. De meneer die ons rondleidde door het gebouw en on vertelde dat het stukje dat normaal gebruikt werd momenteel niet beschikbaar zou zijn door een expositie vertelde ons dat er een andere ruime beschikbaar was en dat deze echt de moeite waard was.

Nou hij heeft zijn beloofte waar gemaakt. WAUW!

We werden meegenomen naar een deel van het pand waar een bekend kledingmerk shoots zijn shoots altijd doet. Er stonden grote groene tanks, en er was een loopbrug. De meneer liet ons naar binnen wen we konden onze gang gaan. Ook had hij verteld dat boven bij de brug nog een deur was die de moeite waard is om naar te kijken. En dat was hij zeker.

Een grote ruimte met een glazen dak en een ladder.

We konden naar hartenlust fotograferen.

Ik vond het leuk om deze geweldige vrouw op de foto te zetten.

Dank je wel.