Trouwfoto's opnieuw maken van Nathalie en Jeroen

Op zondag 27 november mocht ik samen met een collega trouwfoto's maken van Nathalie en Jeroen. Dit hebben we in het CHV Noordkade gebouw in Veghel gedaan. Een geweldige locatie met een industrieel decor. We kregen door degene die ons naar binnen zou laten alvast een rondleiding. De meneer die ons rondlijde door het gebouw en on svertelde dat het stukje dat normaal gebruikt werd momenteel niet beschikbaar zou zijn door een expositie vertelde ons dat er een andere ruime beschikbaar was en dat deze echt de moeite waard was.

Nou hij heeft zijn beloofte waar gemaakt. WAUW!

We werden meegenomen naar een deel van het pand waar een bekend kledingmerk shoots zijn shoots altijd doet. Er stonden grote groene tanks, en er was een loopbrug. De meneer liet ons naar binnen wen we konden onze gang gaan. Ook had hij verteld dat boven bij de brug nog een deur was die de moeite waard is om naar te kijken. En dat was hij zeker.

Een grote ruimte met een glazen dak en een ladder.

We konden naar hartenlust fotograferen, en maakten eerst foto's van het hele gezin. Vervolgens waren Nathalie en Jeroen aan de beurt. De liefde spat er nog steeds vanaf! Ook de kinderen mochten nog even voor de lens, en ze deden het fantastisch

Ik vond het leuk om dit geweldige gezin op de foto te zetten.

Dank jullie wel.